Forum fanów gangu The Crips
Member
ja tez novy polski Veles
Vielkie V zapraszam
Z tego co wyczytuję, to Wy wcale nie chcecie utworzyć gangu, a jedynie bawić się w gangsterów. Powiedzcie mi, jaka tutaj będzie przyszłość w tym wszystkim? Spójrzcie w jakim kraju żyjecie. Gangi powstawały z przyczyn okolicznościowych, a nie gdy dwóch czarnuchów spotkało się i powiedziało 'ej, siema - zakładamy forum o gangach?'. Co najwyżej możecie być kumplami, którzy trzymają się blisko siebie i nie dają sobie w kaszę dmuchać, jak to było przedstawione w filmie 'Boyz 'n da hood'. Do gangu jeszcze Wam dużo brakuję, bo jesteście w wieku, w którym powinniście jeszcze zapieprzać do szkoły. Zastanówcie się nad tym co robicie, bo jak dla mnie to po prostu strata czasu i kupa śmiechu.
Member
xXx
Ostatnio edytowany przez Eazy-E (2011-05-08 20:06:28)
Member
Eazy-E kurewko, w dupie byłeś, gówno widziałeś a cwaniakujesz Przyjedź do dużego miasta to zobaczysz, że tu nie jest tak łatwo bawić się w gangi
Member
xxx
Ostatnio edytowany przez Eazy-E (2011-05-08 20:06:59)
Member
Wybacz stary ale jestem pierdolonym białym wojownikiem. Walczę za białą rasę i żadnych biały czarnuch nie może uznawać mnie za porządnego człowieka.
Member
Człowieku ja nie mam nic przeciwko białym to czemu ty masz?
Member
Ja też nie mam nic przeciwko białym.
Member
to czemu ty masz coś przeciwko czarnym co ci zrobili?
Ostatnio edytowany przez Eazy-E (2010-07-11 20:29:13)
Member
Kurwa nieraz dostałem od nich wpierdol. Bambusy atakują tylko w grupie, sam na sam to kurwa nawet nie spojrzy.
Member
co to zdjęcie niby było twoje?