Forum fanów gangu The Crips
Wkkoońcu koniec tego tematu;]
Peace my locc's
Member
Choć nie wierzę żeby to udało się ale spróbować zawsze mozna :]
"Takie barany jak Ty
Mają najwięcej do gadania
My robimy swoje
Ty, chociaż nie rób zamieszania!"
Peace homie
New member
Ey yo !
I ktoś dalej aktywny ze swoimi ziomkami na tym forum, jak tak prywatnie piszcie skad i gdzie, warto moze bylo by sie spotkac.. See' ya
pojebani jesteście kuhwa!
zapomnieliscie w jakim kraju żyjemy? do piaskownicy kuhwa a nie jakies jebane kuhwa sety internetowe wy kuhwa debileee! ja piehdole dzieciaczki sie w gangsterów chcą bawić... pograjcie sobie kuhwy w gta bo tam wasze kuhwa miejsce jebane internetowe pokolenie debili kuhwaaa! ja piehdole ale sie usmiałem jak czytalem te posty u góry ja piehdole debileee... wstyd kuwa wstyd! no ale co... to w końcu internet co nie? tu mozna popisać sie swoją głupotą, a co najlepsze być kuhwa przy tym anonimowym! ha piehdolcie sie kuhwy piszcie na mnie co chcecie i tak kuhwa gówno o mnie wiecie dzieciaczki...
ariwederczi SKUHWYSYNY!
zamknij morde kurwo i spierdalaj
Member
zgadzam się z tobą skurwiel
jak się wam nie podoba to forum to możecie iść mamie w kuchni pomódz kanapki delmom posmarować kurwa nie wiem zlew wyszorować
a nie tu sie nas czepiacie to nasza sprawa co tu robimy spierdalać jebane pakistańce
i wiecie co myśle homies że ten cały ahmed to syn jakiegoś policyjnego pieska...............
stary mu karze tu pisać takie żeczy bo inaczej dostanie kablem na goły tyłek
ten cały skurwiel to w tibii jest druidem i go dojebali i tearz się wyżywa
a ten rollin 60 to on ma 13 lat i jest ministrantem.i kurwa chce nas tu nawracać po przez brzydkie słownictwo...
kurwa ta cała trójka to jakieś lamusyyyyyy co walą konia na tańcu z gwiazdami i nie ćwiczą na lekcjach wychowania fizycznego bo
się spocą jeszcze.............
kurwa zjebke na nich miejmy homies
pozdro mam nadzieje że to ruszyyy
Ostatnio edytowany przez crip4life (2010-01-20 08:43:16)
Member
oo tak się namęczyłeś ze edytować musiałeś